BOOST YOUR HOME-

FRÅN KAOS TILL ORDNING I DITT HEM


Hemmet är vår plats där vi ska kunna ladda våra batterier och koppla av. I den här utbildningen kommer du få värdefulla nycklar till hur du sätter upp och designar grunden i ditt hem på bästa sätt. Du kommer också steg för steg skapa stöttande strukturer för en hållbar ordning. Vi går igenom hur du optimerar dina ytor och ger dig själv de bästa förutsättningarna till ett hem med mindre stress. Välkommen till BOOST YOUR HOME! 

-Ella Engström


STEG 1.

Få kontroll på ditt nuläge, identifiera dina tids- och energitjuvar och kartlägg hur du idag använder ditt hem.

STEG 2.

Se utvecklingspotentialen och ta ditt hem till en helt ny nivå. Få tydliga prioriteringar, bättre fokus och få mer gjort.

STEG 3.

Arbeta igenom ditt hem, eliminera och optimera dina ytor så att du får en stöttande struktur till en hållbar ordning.

Choose a Pricing Option

DIN UTBILDARE ÄRElla Engström är grundaren av familjeföretaget Engsroom samt helhetskonceptet för hemmet Room 2 metoden. Hon är certifierad inredningsdesigner & ordningscoach som brinner för att förvandla och organisera. Hon hjälper andra att få till den där hemtrevliga känslan, optimera hemmet och tar vara på förutsättningarna på bästa sätt. Hon älskar att rensa bland saker och skapa en hållbar ordning där var sak har sin plats.  

Ellas signum är att ta inredning och hemmet till en ny nivå genom att tänka igenom helheten och sen designa hemmet med stöttande strukturer som hjälper till i vardagen.  

Ella kallas också för hemmacoachen och driver podden hemma coachen-från kaos till ordning.

Ella har en lång retail bakgrund och hon har arbetat för stora kedjor som Åhléns och Clas Ohlson i en rad olika roller samt ledande befattningar. Ella har också utbildat blivande visual merchandiser över hela landet. 

Under sina år som konceptutvecklare och visual merchandiser såg Ella många likheter kring tänket som finns inom retail och hur man kan dra nytta och översätta detta till sin hemma miljö. 

”Jag har skapat ett koncept som hjälper andra att få sitt drömhem och göra skillnad i människors liv. Ändringar som är hållbara och gör det lättare att få en vardag som flyter på. 

Det känns verkligen helt fantastiskt att kunna bidra med den hjälpen!”